logo
line

HOE?

Jos Zandvliet en Septimia Kuhlmann, de oprichters van ACCU hebben jarenlange ervaring met het maken van locatie, beeldend en muziektheater.
We werkten respectievelijk 30 en 15 jaar voor theatergroep Dogtroep. Daar deden we een
schat aan ervaring op om voor iedere situatie 
nieuw werk te creëren. Al deze ervaring bundelen
we in ACCU.
ACCU bestaat in 2010 vijf jaar !


Bij ieder project maken we een inventarisatie van mensen en  mogelijkheden, van de locatie en van wat de situatie verreist.
Op basis hiervan ontwikkelt ACCU een plan voor een artistiek traject, een tijdsplanning en een begroting. Er wordt gezorgd voor de artistieke begeleiding van het proces om zo samen toe te werken naar een prachtig eindresultaat.
Lees meer>>


tv
foto
foto
foto

ZO!
Voorstellingen
Op locatie, voor speciale gelegenheden, in buurten, met hele scholen, met jong en met oud. ACCU maakt voorstellingen op basis van een eigen script of gedurende het maakproces, in nauwe samenwerking met deelnemers.
lees meer>>


Optochten
ACCU schudt de buurt wakker met kleurrijke optochten, vol beeld en muziek. De wereld is van ons en dat mag iedereen horen. Het is feest in de stad!
lees meer>>


Concerten
Theatrale concerten op bijzondere locaties. Of je een startende muzikant bent of een oude rot in het vak, ACCU maakt enthousiasmerende muziek met iedereen!
Lees meer>>


Workshops
ACCU geeft workshops voor uiteenlopende gelegenheden en allerlei instellingen.
In overleg ontwikkelen we een workshop op maat.

Lees meer>>